Potraviny, včera, dnes a zítra

Vážení členové akademické obce, vážení studenti,
srdečně Vás zveme na odborné přednášky konané v rámci workshopu „Potraviny, včera, dnes a zítra“. Workshop se uskuteční dne 9.10.2018 v místnosti D222 v prvním patře budovy MCEVII.

Program semináře:

9:30-10:20           Planeta Země jako globální bioreaktor
                           – přednáší prof. Ing. Jiří Hanika, DrSc., ÚCHP AV ČR, v.v.i.

10:20-11:00         Zajištění potravinové bezpečnosti pro budoucí dekády
                          – přednáší prof. Ing. František Kaštánek, DrSc., ÚCHP AV ČR, v.v.i.

11:00-11:40         Mikroorganismy v potravinách nekonečný příběh
                          – přednáší prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc., VŠCHT Praha

11:40-12:40         Občerstvení – neformální diskuze

12:40-13:20         Není éčko jako éčko
                          – přednáší Ing. Olga Šolcová, CSc. DSc., ÚCHP AV ČR, v.v.i.

13:20-14:00         Prevence vzniku potravinového odpadu
                          – přednáší MUDr. Kateřina Zimová, CSc., SZÚ Praha

 

Workshop je součástí projektu špičkového výzkumu Strategie AV21 „Potraviny pro budoucnost“.
Link:  http://www.potravinyav21.cz/

Registrace na workshop není vyžadována.

Těšíme se na Setkání s Vámi.

S pozdravem,

Ing. Eva Soulková
Fakulta životního prostředí
Česká zemědělská univerzita
odd. VaV, děkanát
e-mail: soulkova@fzp.czu.cz
tel.: 224382850

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.