Zimní škola hydrologie sněhu a lavinové prevence 2023

V únoru se bude konat již pátý ročník zimní školy v Krkonoších. Na kurzu se naučíte měřit základní charakteristiky sněhu pomocí tradičních i moderních metod. Budete pracovat s nejmodernějším lavinovou technikou a můžete si půjčit i skialpové vybavení. Náš zkušený tým vás také naučí první pomoc v lavině a základy resuscitace. Bude toho ještě mnohem víc, protože kurz je opravdu nabitý. Vytvořili jsme ho tak, aby byl nejen praktický, ale zažili jsme spolu i hodně zábavy na horách.

Pro více info se podívejte na www.winterschool.fzp.czu.cz nebo na video https://www.youtube.com/watch?v=DZVPMw7LJYw  

Chceš se taky zúčastnit? Tak se přihlas a napiš mail organizátorovi Romanu Jurasovi (juras@fzp.czu.cz) . Budeme se na tebe těšit!

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.