Přidejte se s námi k akci City Nature Challenge 2024

Připojte se k FŽP ČZU a staňte se součástí globálního úsilí v rámci City Nature Challenge! Během této akce spojíme síly s lidmi z celého světa k dokumentaci městské biodiverzity. Cílem akce je zvýšit povědomí o městské přírodě a podpořit ochranu životního prostředí prostřednictvím občanské vědy. V letošním roce se můžete zapojit v termínu od 26. do 29. dubna 2024. Stačí si jen zdarma stáhnout aplikaci iNaturalist do mobilního telefonu a začít fotit přírodu kolem sebe.

Podrobnější informace o tom, jak se zapojit, najdete zde: https://www.citynaturechallenge.cz/o-projektu/

Najdete nás i na informačním stánku před rektorátem ČZU, kde se dozvíte, jak můžete přispět k poznání a ochraně naší městské přírody. Nezapomeňte, že každé pozorování je cenné! Těšíme se na vaši účast a společné objevy.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.