Zimní škola hydrologie sněhu a lavinové prevence 2024

Nepromarněte svou šanci stát se součástí Zimní školy v nádherných Krkonoších od 19. do 23. února 2024. S radostí oznamujeme speciální snížení ceny kurzu a zbývá už jen několik posledních míst!

Co se naučíte?

Dynamika sněhu: Porozumění fyzikálním vlastnostem sněhu a jeho klíčové roli v hydrologickém cyklu.

Analýza sněhové pokrývky: Naučte se měřit a analyzovat profil sněhu a odhadovat množství vody ve sněhové pokrývce.

Vliv na životní prostředí: Prozkoumejte, jak vegetace a topografie ovlivňují akumulaci a tání sněhu.

Pokročilé techniky: Získejte praktické zkušenosti s bezpilotními systémy pro mapování variability výšky sněhu.

Bezpečnost při lavinách: Staňte se zručnými v používání lavinového vybavení a identifikaci lavinových rizik.

Pro podrobnější pohled na obsah kurzu, praktická cvičení a profily lektorů, prosím navštivte naši webovou stránku: Zimní škola FŽP ČZU.

Speciální snížená cena a registrace:

Nová cena: Pouze 5000 Kč! Výrazné snížení, aby byla tato unikátní vzdělávací příležitost dostupnější. Omezená dostupnost: Jednejte rychle a zajistěte si jedno z posledních volných míst na tomto vyhledávaném kurzu. Konečný termín registrace: Neotálejte, místa se rychle plní! Toto je nepřekonatelná příležitost rozšířit své znalosti v úchvatném zimním prostředí. Přidejte se k nám na vzdělávací a dobrodružný týden v Krkonoších a využijte naší nabídky snížené ceny hned teď! Pro více informací a k zajištění vašeho místa, prosím navštivte Zimní škola FŽP ČZU.

Těšíme se na vás!

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.