Podmínky výuky ZS 2022/2023

Milé kolegyně, milí kolegové,

srdečně Vás zdravím a doufám, že jste si v období prázdnin odpočinuli a nabrali dostatek sil do nového semestru, který po delší době začne standardně tak, jak jsme byli zvyklí před pandemií Covidu-19.

Nyní se na Vás obracím se základními informacemi k podmínkám výuky:

  • V zimním semestru 2022/2023 bude s účinností od 26. 9. 2022 uplatňován prezenční model výuky, který je založen na kontaktní výuce s možností využití nástrojů a metod e-learningu.
  • Prezenční forma studia předpokládá u studentů povinnou a aktivní fyzickou účast na přednáškách, cvičeních, seminářích a dalších vzdělávacích aktivitách, které jsou obsahem studijního plánu. Do prezenční formy studia lze, pokud je to odůvodněné, implementovat distanční prvky.
  • Garant předmětu nebo vyučující zveřejní studentům v prvním týdnu semestru konkrétní informace o výuce předmětu, a to zejména program přednášek a cvičení, časový harmonogram, podmínky pro udělení zápočtu a požadavky ke zkoušce.
  • Dotazy a připomínky:
    • V případě dotazů administrativního charakteru k agendě studijního oddělení se prosím obracejte na studijní referentky Vašeho studijního programu, popř. na vedoucí studijního oddělení Ing. Renatu Beránkovou.
    • V případě složitějších dotazů se obraťte na proděkana pro studijní a pedagogickou činnost doc. Ing. Jana Skaloše, PhD.
    • V případě dotazů jiného charakteru je možné využít služeb Oddělení poradenství pro studenty a obrátit se na Mgr. Kláru ten Donkelaar (https://www.fzp.czu.cz/cs/r-6896-studium/r-9878-informace-pro-studenty/r-12299-poradenstvi-pro-studenty). 

Milé kolegyně, milí kolegové, držím Vám palce, aby byl Váš vstup do nového semestru úspěšný, a zároveň Vám přeji pevné zdraví.

 

Srdečně Vás zdraví

doc. Ing. Jan Skaloš, Ph.D.

proděkan pro studijní a pedagogickou činnost

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.